Ce ne propunem

Ca urmare a uniformizarii legislatiei Romaniei in conformitate cu Directivele Europene in vigoare (2002/91/EG) se impune auditarea din punct de vedere al performantei energetice a cladirilor. Astfel, certificatele energetice sunt obligatorii de la 01.01.2011 in vederea incheierii tranzactiilor de vanzare-cumparare, precum si de inchiriere imobile. Legea 372/2005 ce trebuia sa fie pusa in aplicare inca de la 01.01.2007, anul aderarii la UE, aceasta a fost amanata succesiv, astfel incat introducerea certificatelor energetice a fost aplicata in 2011.

 

Elaborarea certificatelor energetice are deja aplicabilitate, fara a fi obligatorie insa, ceea ce inseamna ca nu se poate vorbi de o piata, acestea fiind folosite mai degraba ocazional.

Cu siguranta momentul in care folosirea certificatelor energetice nu va mai putea fi ocolita, va reprezenta un punct delicat al pietei imobiliare, care insa nu va putea fi evitat, insa va fi de scurta durata, iar necesitatea acestuia conduce catre o piata mai complexa, mai matura.

Asadar, fiind inca de la inceput la impartirea pietei acestui serviciu, ne vom adresa atat consumatorului individual, cat si companiilor si intermediarilor, avand ca si element de diferentiere flexibilitatea si promptitudinea.
Oferim servicii complexe de consultanta in constructii, atat pe partea de audit energetic pentru locuinte, cladiri, cat si servicii de dirigentie de santier, avand o echipa cu experienta in domeniu de 30 de ani si pregatire continua in domeniu, astfel incat sa fim in stransa legatura cu schimbarile.